Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Sophia Home Decoration isi extinde lantul de magazine in noi orase din tara

12.09.2017

Sectorul local de home&deco este într-o continuă expansiune, iar magazinele nișate sunt la mare căutare datorită gamelor variate, dar și a expertizei pe care o pot oferi. Sophia Home Decoration, brand 100% românesc, a deschis recent un nou magazin în sistem de franciză la Constanța. Acesta este al 23-lea din lanțul propriu format din șapte reprezentanțe proprii și 16 francize.

Sophia Home Decoration comercializează colecții de perdele și draperii de mai bine de 13 ani și oferă servicii de consiliere gratuită pentru amenajare interioară, confecționarea în atelierele proprii, dar și personalizarea materialelor prin imprimare sau broderie. Cu ocazia deschiderii au fost prezentate și game noi lansate la târgul internațional „Salone del Mobile” de la Milano: Jodhpur, Valparaiso, Santiago, Bali, Moscow, Mumbai, Lisabona, Oslo, Mykonos, Barcelona.

Sursă foto: Sophia Home Decoration

Sursă foto: Sophia Home Decoration

Până la final de septembrie, compania plănuiește să deschidă alte două magazine, în Buzău și Oradea, iar pentru anul 2017 estimează o cifră de afaceri de 2,8 mil. de euro, în creștere cu 600.000 de euro față de anul precedent.

În prezent, brandul deține o rețea de magazine în orașele București, Cluj, Iași, Constanța, Bacău, Bistrița, Vaslui, Negrești-Oaș, Ploiești, Târgu Mureș, Pașcani, Brăila, Vatra Dornei, Rădăuți și Alba Iulia.

Interesant:

Sophia Home Decoration a executat lucrări de amenajare și la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, la Palatul „Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa sau la Muzeul Unirii din Iași.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)