Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Studiu: Cat comunica parintii cu reprezentantii gradinitelor

09.10.2016

Dezvoltatorii Kinderpedia, prima aplicație românească dedicată interacțiunii dintre grădinițe și părinți, în parteneriat cu Institutul de cercetare iVox a realizat un studiu cantitativ cu privire la comunicarea dintre părinți și reprezentanții grădinițelor (educatori și administratori).

Studiul a fost derulat online, la nivel național, cu o marjă de eroare de +/-2% și a numărat 4.800 de respondenți. Iată ce a rezultat:

  • mai mult de jumătate dintre părinți comunică zilnic cu reprezentanții grădiniței;
  • treime dintre părinți folosesc zilnic calculatorul sau smartphone-ul pentru a afla informații de la grădiniță; în cazul părinților ai căror copii urmează cursurile unei grădinițe particulare, procentul depășește 40%;
  • 46% dintre părinți declară că grădinița obișnuiește să folosească rețelele sociale pentru a posta filme și imagini cu copiii;
  • 77% dintre părinți nu consideră rețelele sociale un mediu sigur și adecvat pentru a publica imaginea celor mici;
  • 82% dintre părinții chestionați au afirmat că ar dori să folosească o aplicație care să le faciliteze accesul la informații despre activitatea copiilor de la grădiniță.

AICI puteți puteți parcurge întregul studiu.


Despre aplicația Kinderpedia poți afla mai multe de pe site, de pe pagina de Facebook  sau urmărind prezentarea video. Ea poate fi testată gratuit cu un cont demo de părinte, educator sau grădiniță. Aplicația este disponibilă în  AppStore și Google Play.

Avatar

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)