Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

T-COLLECTION BY TAMARIS, O COLECTIE IN MISCARE

17.07.2016

Dacă vi se pare prea devreme să citiți despre colecții de primăvară/vară 2017 să știți că nu este. Brandul de încălțăminte Tamaris tocmai a anunțat o nouă linie de pantofi sport, T-Collection pentru prima jumătate a anului viitor. În centul acesteia se află populara tendință Athleisure, exprimată printr-o varietate de culori şi materiale. Colecția include 20 de modele inovatoare.

Tamaris T-Collection

Sursă foto: Tamaris

”Tamaris simbolizează moda și stilul sport, uşor de purtat în viaţa de zi cu zi.” – Jens Beining, CEO al grupului Wortmann

Platform-Runners, pantofii sport aflați în tendințe, au un aer tineresc şi progresiv. Materiale precum plasa şi neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru această tematică light sportivă.

Mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.

Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, Tamaris a investit într-o nouă echipă de design. Filozofia lor este una simplă: implementarea trendurilor actuale din modă în fabrici specializate în tehnologia pantofilor sport. Colecţia păstrează calitatea pielii Tamaris, combinată cu platforme uşoare şi flexibile.

„T-Collection” demonstrează atenția la detalii prin denim, decupaje și laser-cut.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)