Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Video: Cum faci un aranjament floral tip English garden

10.06.2017

De câte ori pot, mă duc pe la tot felul de ateliere creative. Învăț tehnici noi și mi le perfecționez pe cele deja cunoscute. Îmi place mult să lucrez cu flori, deși recunosc cinstit că nu le știu pe toate după soi. Dar de asta există artiștii florali.

Claudia Docan este unul dintre ei și, din punctul meu de vedere, face o treabă minunată la Blossom Floral Design. În superbul său atelier (am făcut acolo poza de familie la Crăciun) organizează workshop-uri pentru pasionați. O excelentă modalitate de relaxare, vă zic!

La sfârșit de primăvară nu am ratat prilejul. A fost un atelier de aranjamente în stil English garden. Sau wild. Sau forest, cum mai sunt denumite. Workshop-ul a avut și o parte de pictură, chiar la început, în cadrul căreia ne-am personalizat vasele ce au fost folosite pentru montarea florilor. Ne-a inițiat artistul Anca Toma, Nyx Art Painting.

Credit foto: Udr Ovidiu

Credit foto: Udr Ovidiu

Credit foto: Udr Ovidiu

Fotografiile îi aparțin lui Udr Ovidiu, un fotograf cu o viziune luminoasă, așa cum îmi place mie! :)

Credit foto: Udr Ovidiu

Credit foto: Udr Ovidiu

Și pentru că de foarte multe ori învățăm lucruri noi dintr-un video, am făcut unul cu pașii realizării aranjamentului floral. Sper să vă placă și să vă inspire!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)