Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

VIDEO: Iata cat de organizata este actrita Gwyneth Paltrow

08.05.2019

Actrița Gwyneth Paltrow este cunoscută pentru stilul său de viață echilibrat, pentru pasiunea pentru organizare și pentru decorurile aerisite și luminoase din casele sale. Preferă designul modern, minimalist și paletele cromatice deschise și spune despre ea că, din punct de vedere estetic, preferă destul de puține lucruri.

”Îmi plac materialele și texturile frumoase și micile tușe ce au puterea de a amplifica experiența pe care ți-o poate oferi decorul unei încăperi.” – domino.com

Lemnul, metalul, sticla și albul sunt reprezentative, fiind special alese pentru a nu încărca spațiul. În bucătărie și în cămară, Gwyneth preferă organizarea cu ajutorul coșurilor, borcanelor, a dispozitivelor transparente și a etichetelor. Actrița este cunoscută pentru plăcerea sa de găti, uite câteva din rețetele sale preferate.

Revenind însă la organizare, iată câteva imagini ce pot servi drept o minunată sursă de inspirație:

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. :)

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)