Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Video: Organizarea livingului

02.03.2019

M-am gândit că îți va fi mai ușor să înțelegi sortarea pe categorii dacă vezi un video în acest sens. Iar pentru că livingul este un spațiu pe care îl folosim la comun cu restul familiei, sunt șanse foarte mari ca aici să pierdem controlul cantităților și să ne simțim copleșiți de surplus. 

Când am lansat programul gratuit #MareaOrganizare de punere în ordine a întregii locuințe în decurs de o lună am dedicat un articol și organizării camerei de zi. Am scris acolo despre metoda KonMari și despre Regula celor 3M și am alcătuit și o galerie foto, pentru inspirație.

Acum dă PLAY și poate și un SUBSCRIBE la canalul meu de Youtube. :)

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. :)

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)