Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

VIDEO: Organizarea mașinii când călătorești cu copii

14.11.2019

Am filmat acest video în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului-spectacol #MareaOrganizare, din septembrie, de la hotel Caro, acolo unde Skoda România a fost unul dintre parteneri. Despre organizarea mașinii când călătorești cu copii scris și AICI.

De această dată însă, am avut ocazia să fac demonstrația LIVE pe noul model Skoda Scala, un autoturism cu numeroase spații de depozitare, de la portbagaj încăpător, la cotiere și torpedou cu suporturi de fixare pentru pahare, până la scaune cu buzunare pentru sticle, gustări, gadgeturi, cărți sau reviste, dar și cu sertare pentru extra stocare.  


Poate ți-ar mai plăcea să citești și:

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. :)

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)